Alles wat je moet weten

Motor verkopen aan dealer

Als u overweegt om uw motor te verkopen, dan is het verkopen aan een dealer een goede optie. Dealers hebben de ervaring en kennis om uw motor snel en efficiënt te waarderen en te verkopen. Bovendien bieden ze vaak een goede prijs voor uw motor en kunnen ze de verkoop snel afhandelen.

Begin met verkopen

Verkoop je motor!

Waarom verkopen aan een dealer?

Er zijn een aantal redenen waarom het verkopen van uw motor aan een dealer een slimme keuze is. Ten eerste bieden dealers vaak een realistische waardering voor uw motor. Ze hebben de kennis en ervaring om de waarde van uw motor snel en nauwkeurig te bepalen. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten op een bod van particuliere kopers die niet weten hoeveel uw motor waard is.

Ten tweede kunnen dealers de verkoop van uw motor snel en efficiënt afhandelen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van een koper en het onderhandelen over de prijs. Dealers hebben het verkoopproces al vele malen eerder uitgevoerd en weten precies hoe ze dit moeten doen.

Ten derde bieden dealers vaak een concurrerende prijs voor uw motor. Ze willen uw motor graag verkopen en zullen daarom vaak een goede prijs bieden. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat u een eerlijke prijs krijgt, omdat dealers verplicht zijn om transparant en eerlijk te handelen.

Hoe verkoop je jouw motor aan een dealer?

Aanmelden

Meld je motor gratis eenvoudig en snel aan door online een paar simpele vragen te beantwoorden. Voeg daarbij recente foto’s toe van de motorfiets voor een sneller resultaat.

Vrijblijvend aanbod

Binnen 24 uur ontvang je van ons een geheel vrijblijvend, persoonlijk aanbod. Wij houden je vervolgens op de hoogte van de voortgang.

Verkocht!

Indien akkoord, word je motor opgehaald, betaald en gevrijwaard. Je wordt dus volledig ontzorgd.

Tips voor het verkopen van uw motor aan een dealer

  • Bij het verkopen van uw motor aan een dealer is het belangrijk om enkele zaken in gedachten te houden. Hieronder vindt u een aantal tips om het verkoopproces soepel te laten verlopen:
  • Zorg voor een schone en nette motor: Zorg ervoor dat uw motor er netjes en verzorgd uitziet voordat u deze aan een dealer laat zien. Een schone en nette motor zal een betere indruk maken en waarschijnlijk een hogere waardering opleveren.
  • Maak een onderhoudsgeschiedenis bij: Houd bij welke onderhoudswerkzaamheden u aan uw motor heeft uitgevoerd en maak hier een overzicht van. Dit zal de dealer helpen bij het bepalen van de waarde van uw motor.
  • Weet de waarde van uw motor: Voordat u uw motor verkoopt, is het verstandig om de waarde van uw motor te weten. Dit kunt u doen door onderzoek te doen op internet of door een professionele waardering te laten uitvoeren. Weten hoe je de waarde van je motor bepaald? Lees ons artikel over het bepalen van je motorwaarde.
  • Wees open over eventuele problemen: Als er problemen zijn met uw motor, is het belangrijk om deze open en eerlijk te bespreken met de dealer. Dit zal ertoe leiden dat u een realistischer bod krijgt en voorkomt onaangename verrassingen tijdens het verkoopproces.
Open Whatsapp
Snel je motor verkopen?
Snel & gratis je motor verkopen
Hallo 👋
Vertel ons meer over uw motor!